Yritys

Sukitusykköset Oy – taatusti asiantuntevasti

Sukitusykköset Oy on viemärisaneerauskohteiden sukituksiin erikoistunut yritys.

Tekijöillämme on vuosikymmenten kokemus alalta sekä yli kymmenen vuoden kokemus projektinjohdosta.

Arvomme ja toimintatapamme

Toiminnassamme meille tärkeimpiä arvoja ovat asukastyytyväisyys ja ammattiylpeys. Panostamme jokaiseen projektiimme täydellä intensiteetillä ja toteutamme työt laadukkaasti alusta loppuun saakka, ainoastaan korkealuokkaisia materiaaleja ja välineitä käyttäen.

Suunnitelmallisuus, täsmällisyys ja asiakkaiden kuunteleminen ovat meille kunnia-asioita, joista pidämme kiinni, jotta kaikki osapuolet voisivat olla sataprosenttisesti tyytyväisiä paitsi lopputulokseen myös itse prosessiin. Teemme työtä kodeissa ja siksi onkin erittäin tärkeää, että asukkaat voivat luottaa asentajiimme. Asiantuntevasti toteutettuna sukitus on äärimmäisen asukasystävällinen ja asiakkaan näkökulmasta vaivaton prosessi.

Olemme valintasi, kun etsit alan asiantuntevaa toimijaa ja luotettavaa kumppania sukitushankkeeseesi.

Aidosti toimivia ratkaisuja

Pitkän kokemuksemme, ammattitaitoisten asentajiemme ja laaja-alaisen tietämyksemme ansiosta pystymme tarjoamaan aidosti toimivia ratkaisuja. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita kustannustehokas, vaivaton ja nopea viemärisaneeraus, joka on laadukas ja kestävä vaihtoehto perinteiselle putkiremontille.

Haluamme tehdä työstämme läpinäkyvää sekä tilaajillemme että saneerauskohteidemme asukkaille. Uskomme, että joustavuus ja jouheva yhteistyö ovat sujuvan putkiremontin edellytyksiä.