09.06.2023

Laadukkaan urakoitsijan tunnistaa siitä, että työmaalla asiat ovat järjestyksessä ja sovitussa aikataulussa pysytään. Sekä suunnittelu että toteutus tehdään osaavasti ja huolellisesti. Työssä käytetään keinoja joilla tehostetaan toimintaa lopputuloksesta tinkimättä.

Alipaineistus on modernia, tehokasta ja siistiä

Meillä Sukitusykkösillä on toiminnassamme korkeat laatuvaatimukset. Ammattiylpeytemme edellyttää äärimmäistä huolellisuutta jo suunnitteluvaiheessa sekä materiaalien ja menetelmien valinnassa. Näin toimimalla minimoimme riskit ja varmistamme arvojemme mukaisen työskentelyn, jossa tärkeintä on huolellisuus ja järjestelmällisyys jokaisessa työvaiheessa.

Asennuksissa olennainen työvaihe on puhdistus. Yksi keino tehdä puhdistusprosessista turvallista ja siistiä on alipaineistus. Työstettävä viemäriosuus puhdistetaan ja pystyviemärit rassataan mekaanisesti. Puhdistuksen yhteydessä karsta lähtee liikkeelle, jolloin putkistossa voi ilmetä tukoksia sekä reikiä. Välttääksemme puhdistusvaiheen vahingot alipaineistamme viemäristön käyttämällä imuautoa. Vahinkojen minimoimisen lisäksi alipaineistuksella vältetään hajujen sekä viemäribakteerien ja -mikrobien leviäminen asuntoon. Imuautolla rassausjäte saadaan poistettua heti viemäristä. Kun vaadittava puhdistustulos on saavutettu, puhdistetusta viemäriverkostosta luovutetaan tilaajalle videotallenne ja varsinainen asennus voi alkaa.